Buka ménu utama

P.O. Hurlang, Kolang, Tapanuli Tengah

P.O. Hurlang nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Kolang, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  P.O. Hurlang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanKolang

Citakan:Kolang, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg