Buka ménu utama

PB Bengkel Baru, Medan Timur, Medan

PB Bengkel Baru nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Timur, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  PB Bengkel Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Timur

Citakan:Medan Timur, Medan


Gnome-home.svg