Buka ménu utama

P Berayan Darat I, Medan Timur, Medan

P Berayan Darat I nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Timur, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  P Berayan Darat I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Timur

Citakan:Medan Timur, Medan


Gnome-home.svg