Buka ménu utama

P Bulan Selayang II, Medan Selayang, Medan

P Bulan Selayang II nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Selayang, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  P Bulan Selayang II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Selayang

Citakan:Medan Selayang, Medan


Gnome-home.svg