Buka ménu utama

Pagaran Julu, Sorkam, Tapanuli Tengah

Pagaran Julu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sorkam, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Pagaran Julu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanSorkam

Citakan:Sorkam, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg