Buka ménu utama

Pagaran Julu, Sorkam, Tapanuli Tengah

Pagaran Julu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sorkam, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Pagaran Julu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Tengah
Kacamatan Sorkam

Citakan:Sorkam, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg