Buka ménu utama

Pagelaran, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Pagelaran nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Pagelaran

Peta lokasi Kacamatan Pagelaran
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 199,43 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 70.190 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang