Pagelaran, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Pagelaran nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Pagelaran
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
Lega199,43 Kilométer pasagi
Pangeusi70.190 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.18

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit