Paku nyaéta benda bunder panjang nu dijieun tina logam" beusi nu tungtungna méncos, kagunaanna pikeun nempelkeun atawa ngahijikeun hiji tihang ka tihang séjén.[1]

Paku

Wujud paku ieu mimiti kapanggih taun 1900 an di Newark, New Jersey, Amerika Serikat ku Edwin Moore salah saurang agawé di parusahaan cuci-cetak foto.[2] Sanggeus nimukeun paku manéhna ngadegkeun parusahaan nu dingaranan Moore Push-Pin Company.[2]


Nulis.jpg



RujukanÉdit

  1. Paku (Diakses tanggal 16 November 2011)
  2. a b Penemu (Diakses tanggal 16 November 2011)