Buka ménu utama
Wikipedia:Babel
id-3 Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.


jv Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi.
Téang Basa pamaké