Buka ménu utama
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en This user is a native speaker of English.
fr-3 Cette personne peut contribuer avec un niveau avancé de français.
Citakan:User es-2
Téang Basa pamaké

Bastique is Cary Bass, a steward, and an employee of the Wikimedia Foundation.

I do not speak Sundanese.

Please use my Meta talk page to leave me messages.



Below is the translation of the above message!

Bastique nyaéta Cary Bass, saurang steward, sarta pagawé ti Yayasan Wikimedia.

Kuring henteu bisa ngomong dina Basa Sunda.

Sumangga paké kaca sawala Meta kuring pikeun ninggalkeun talatah.