Buka ménu utama

Dudin Solahudin, wanoja nu insyaallah soléh dibab

arkeun di kabupatén pangirutan, Garut Swiss van Java. Sakola di [[SMAN 1 Garut]]. Alhamdulillah tos tiasa ilubiung dina sastra sunda, salahsawiosna tina aksara suna. kungsi kénging pasanggiri maca jeung nulis aksara sunda tingkat kabupatén jeung provinsi jawa barat, janteun pinunjul kahiji.