Buka ménu utama
granada
  Sampurasun, Assalamualaikum tepangkeun wasta abdi Neysa Eliana Calosa, abdi sakola di SMAN 1 Cisarua,  umur abdi 16 taun, abdi ayeuna kelas 11, hobi abdi teh maca novel sareg nonton pilem.
Ikon WMS.png Pamaké ieu jadi pamilon palatihan nulis di Wikipédia basa Sunda di SMAN 1 Cisarua. #WikiMasukSekolah