Wilujeng sumping di halaman pamaké kuring. Kuring cicing di Spanyol jeung kuring gawe salaku desainer wéb.

wewengkon kuring dipikaresep di Wikipedia mangrupakeun:

  • Sosial: Kaca nu tempat dimana kuring cicing (nagara, wilayah na kota).
  • Profesi: design Web, software, internét jeung basa programming.
  • Luang: proyék koperasi lianna. Kuring ngamimitian anyar di Wikipedia. Tapi ieu mah di DMOZ, abdi geus di BOINC keur lila jeung Abdi ngan dimimitian dina W3DIR.

Tugas nu biasana I do:

  • Wikipedia tanpa pangaweruh atanapi basa penerjemah: Kuring ngan marios Tumbu, abdi nyobian pikeun ngapdet aranjeunna sarta lamun aya nanaon kuring ditandaan aranjeunna salaku pegat (lamun aranjeunna penting) atanapi I ngahapus aranjeunna (lamun aranjeunna henteu relevan atawa maranéhna teu boga eusi ). Kuring ogé ngahaturanan sorangan pikeun ngamutahirkeun versi software.
  • Wikipedia tanpa pangaweruh tapi ku penerjemah basa: Sarua jeung hiji saméméhna. Tapi ogé bisa nambahan sababaraha tumbu resmi tur ngajawab hiji kasus vandalisme.
  • Wikipedia kalawan pangaweruh basa (Spanyol atanapi Inggris): Sadayana di luhur. Tapi ogé bisa nyieun koréksi gramatikal. Tur kalawan pangalaman leuwih dina ngokolakeun Wikipedia bisa nyobaan nambahkeun hiji artikel.
Katerangan Babel Pamaké
es-N Este usuario tiene una comprensión nativa del español.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
ca-1 Aquest usuari té un coneixement bàsic de català.
la-1 Hic usor simplici lingua Latina conferre potest.
Pamaké dumasar basana