Ieu téh mangrupa kaca pamaké Wikipedia

Ieu mah lain artikel énsiklopédi. Mun anjeun manggih kaca ieu di luar Wikipedia, anjeun pasti keur muka loka eunteung (mirror site). Mangkahadé, eusi ieu kaca bisa baé geus lila teu diropéa sarta yén pamaké ieu teu aya patali atawa hubungan nanaon jeung loka salian ti Wikipedia. Kaca aslina mah aya di http://su.wikipedia.org/wiki/Pamak%C3%A9:FadhilRamadhan~suwiki.

Yayasan Wikimédia