Buka ménu utama
ucing bobo

sampurasun wargi Indonesia anu dipika cinta.

Tepangkeun wasta abdi Fajar Syafiq Nugraha. Nyuswa abdi ayeuna 16 taun. Ayeuna abdi nuju sakola di SMAN 1 Cisarua, abdi linggih di Cipeundeuy.

Ikon WMS.png Pamaké ieu jadi pamilon palatihan nulis di Wikipédia basa Sunda di SMAN 1 Cisarua. #WikiMasukSekolah