Buka ménu utama
Hayati Mayang Arum

Ai Hayati Mayang Arum nyaéta ngaran lengkep ti Hayati Mayang Arum. Nénéhna bisa Hayati atawa Ai. Kiwari, masih kénéh nyuprih pangarti S-1 di Universitas Pendidikan Indonésia, Jurusan pendidikan Bahasa Daérah, prodi Bahasa jeung Sastra Sunda. Waktuna loba dipaké pikeun rupa-rupa kagiatan. Sajaba ti kuliah jeung kagiatan-kagiatan kampus, Hayati ogé aktif di kagiatan-kagiatan luar kampus saperti komunitas jurnalis, lokalitas budaya, sosial jeung lingkungan. Karesepna wisata sajarah jeung ulin. Wanoja pituin Ciamis ieu, miboga silokaning hirup “Sing saha nu wani berjuang pasti merdéka.” Silokaning hirup ieu éstuning dipupusti pikeun mantengkeun seuneu sumanget dina dirina. Teu poho ogé resep tulas-tulis. Hayati boga prinsip, najan sakalimah manusa kudu daék nulis, sabab nulis téh salasahiji cara pikeun manjangkeun umur.


Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.49 (UTC)