Buka ménu utama
Lisda, dilahirkeun tanggal 16 Juli 1995 di Bandung. Gaduh karesep fotografi, ayeuna linggih di Permata Cimahi~

Sampurasun! Nepangkeun, wasta abdi Lisda Kania Yuliani, mung tiasa disebat Lisda atanapi Kania hungkul. Abdi ayeuna nuju didamel janten Web developer di PT. Smooets Teknologi Outsourcing Indonesia nu mangrupakeun sister company PT. Walden Global Services di Dayeuh Bandung. Sadidinten, abdi gé nuju neraskeun kuliah S1 di UNAS PASIM jurusan Manajemén.