Sampurasun.. Tepangkeun, Wasta abdi Muhammad Khoerudin,rorompok abdi di Cisarua kbb,abdi nembe kelas 10 Abdi hoyong di ajar nganggo Wikipedia :)

Ikon WMS.png Pamaké ieu jadi pamilon palatihan nulis di Wikipédia basa Sunda di SMAN 1 Cisarua. #WikiMasukSekolah