Buka ménu utama

M Daffa chrisyara

Geus aub 23 Méi 2019

Nepangkeun wasta simkuring m Daffa chrisyara simkuring ti sabudereun Pangandaran nu pancegna ti kacamatan parigi, desa cibenda RT 01 RW 19 dusun budiasih, simkuring Kuliah di STITNU Al Farabi Pangandaran nyandak jurusan Manajemen Pendidikan Islam ( MPI ) Fakultas Tarbiyah.

WikiLatih.png Ieu pamaké téh Pamilon Wikilatih Pangandaran nu lumangsung ping 23 Mei 2019.