Buka ménu utama

nepangkeun wasta simkuring Mah kimkim tempat kaping gumelar, 21 Maret 2000.Kawit ti ciwidey ayeuna nganjrek di cilimus, Kab,Bandung. kuring mahasiswa S1 di jurusan Pendidikan Bahasa Sunda di UPI. Ayeuna nincak semester ka-2.

WikiLatih.png Ieu pamaké téh Pamilon Wikilatih UPI nu lumangsung ping 17 September 2018.