Buka ménu utama

Muthi'ah Zahra

Geus aub 17 Séptémber 2017
Simkuring nuju di Plaza Mosa SMAN 1 Cisarua

Simkuring asal ti wewengkon kota Cimahi, ayeuna masih jadi mahasiswa semester 8 di Unas PASIM, Bandung. Kalangenan simkuring maca novel boh novel sunda atawa indonesia.