Buka ménu utama
Genus64 SMAN 1 Cisarua

Pararunteun

Tepangkeun wasta pun Ilham Rafi Fadhilah, neneh na Ilham atawa Rafi. Bumi abdi nyaeta di Padalarang, sakola di SMAN 1 Cisarua, ayeuna nuju diuk dibangku kelas 11 keneh.

Ayeuna abdi nuju diajar nganggo Wikipedia :)

Ikon WMS.png Pamaké ieu jadi pamilon palatihan nulis di Wikipédia basa Sunda di SMAN 1 Cisarua. #WikiMasukSekolah