Buka ménu utama
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en This user is a native speaker of English.


fr-2 Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau intermédiaire en français.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Téang Basa pamaké