Buka ménu utama


Citakan:Forms of government

Pamaréntahan daérah mangrupa otoritas administratif hiji daérah nu leuwih leutik ti batan nagara. "Pamaréntah daérah" umumna ngalaksanakeun kakawasan anu dibéré ku undang-undang nagarana atanapi paréntah ti tingkat pamaréntahan di luhureunana.

Tingali ogéÉdit