Pamijahan, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Pamijahan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Pamijahan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
Lega80,88 Kilométer pasagi
Pangeusi141.923 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.17