Buka ménu utama

Pamijahan, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Pamijahan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Pamijahan

Peta lokasi Kacamatan Pamijahan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Camat Herna Djumhana, S.Sos-
Lega 80,88 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 141.923 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |



Nuvola filesystems folder home.png