Panguragan, Cirebon

kacamatan di kabupatèn Cirebon, Indonèsia

Panguragan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Panguragan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.09.25

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit