Buka ménu utama

Parakansalak, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia
(dialihkeun ti Parakan Salak, Sukabumi)

Parakan Salak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Parakan Salak

Peta lokasi Kacamatan Parakan Salak
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa
Fotolitografi Parakan Salak, Sukabumi 1898-1899

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit