Pasirhalang, Cisarua, Bandung

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Pasirhalang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisarua, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Pasirhalang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung Kulon
KacamatanCisarua

Citakan:Cisarua, Bandung Kulon