Buka ménu utama

Pelabuhan Ratu, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia


Pelabuhan Ratu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Pelabuhan Ratu

Peta lokasi Kacamatan Pelabuhan Ratu
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

=== Géografis ti kapungkur urang sunda mah angeus aya, bahasa jang pribahasa ge geus aya ti jaman soekarno.

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit