Penggilingan, Cakung, Jakarta Wétan

Penggilingan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cakung, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan Penggilingan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanCakung