Perkusi mangrupikeun alat musik tabeuh pentatonik sareng diatonik. Jenisna loba pisan. Ampir sadaya orkesta ngangge perkusi, misalna gamelan, loba pisan perkusina.


Emoji u1f3a7.svg


Emoji u1f604.svg