Peurada, Syiah Kuala, Banda Aceh

Peurada nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Syiah Kuala, Kota Banda Aceh, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa Peurada
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaBanda Aceh
KacamatanSyiah Kuala

Citakan:Syiah Kuala, Banda Aceh