Pisangan Baru, Matraman, Jakarta Timur

Pisangan Baru nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Matraman, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Pisangan Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanMatraman



Gnome-home.svg