Plawangan, Bongas, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Plawangan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Plawangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanBongas




Gnome-home.svg