Pluit, Penjaringan, Jakarta Utara

Pluit nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Penjaringan, Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Pluit
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Utara
KacamatanPenjaringan



Gnome-home.svg