Buka ménu utama

Plumbon, Cirebon

kacamatan di kabupatèn Cirebon, Indonèsia

Plumbon nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Plumbon

Peta lokasi Kacamatan Plumbon
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cirebon, Jawa Barat

 

Kacamatan: Arjawinangun | Astanajapura | Babakan | Beber | Ciledug | Cirebon Barat | Cirebon Selatan | Cirebon Utara | Ciwaringin | Dépok | Dukupuntang | Gebang | Gegesik | Kaliwedi | Kapetakan | Karangsembung | Klangenan | Lemahabang | Losari | Mundu | Pabedilan | Palimanan | Pangenan | Panguragan | Plumbon | Sédong | Sumber | Susukan | Susukanlebak | Waled | Weru