Pohroh, Bandar Dua, Pidie Jaya

Pohroh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bandar Dua, Kabupatén Pidie Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Pohroh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie Jaya
KacamatanBandar Dua

Citakan:Bandar Dua, Pidie Jaya


Gnome-home.svg