Pohroh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Meureudu, Kabupatén Pidie Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Pohroh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie Jaya
KacamatanMeureudu

Citakan:Meureudu, Pidie Jaya


Gnome-home.svg