Pondok Baru, Bandar, Bener Meriah

Pondok Baru nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bandar, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Pondok Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanBandar

Citakan:Bandar, Bener Meriah


Gnome-home.svg