Pondok Labu, Cilandak, Jakarta Selatan

Pondok Labu nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cilandak, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Pondok Labu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Selatan
KacamatanCilandak



Gnome-home.svg