Pondok Tengah, Pegajahan, Serdang Bedagai

Pondok Tengah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pegajahan, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Pondok Tengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanPegajahan

Citakan:Pegajahan, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg