Portibi Jae, Portibi, Padang Lawas Kalér

Portibi Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Portibi, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Portibi Jae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPortibi

Citakan:Portibi, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg