Pp Makmur, Barumun Tengah, Padang Lawas

Pp Makmur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Barumun Tengah, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Pp Makmur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanBarumun Tengah

Citakan:Barumun Tengah, Padang Lawas


Gnome-home.svg