Buka ménu utama

Pulogebang, Cakung, Jakarta Timur

Pulo Gebang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cakung, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Pulo Gebang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanCakung



Gnome-home.svg