Buka ménu utama

Rahuning nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Rahunig, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rahuning
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanRahunig

Citakan:Rahunig, Asahan


Gnome-home.svg