Buka ménu utama

Rahuning Jae, Padang Bolak, Padang Lawas Kalér

Rahuning Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Bolak, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rahuning Jae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPadang Bolak

Citakan:Padang Bolak, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg