Buka ménu utama

Raichō (雷鳥) nyaéta kareta limited express antara Osaka jeung Kanazawa, Jepang, ngagunakeun bagéan ti Jalur Utama Tōkaidō, Kosei Line, jeung Jalur Utama Hokuriku. Dioperasikeun ku West Japan Railway Company (JR West).

Raichō
WestJapanRailwayCompanyType485.jpg
Kareta seri 485 Raichō gerbong panorama, (Désémber 2006)
Tipe layanan Limited express
Operator JR West
Mimiti 1964


Seri 681 EMU di Thunderbird mimiti (Mei 2006)

Tumbu kaluarÉdit

RujukanÉdit