Buka ménu utama
{{{Ngaran}}}
Luhur {{{Elevation}}}
Perenah Sumatra, Indonesia
Koordinat05°47′00″S 105°37′30″E / 5.78333°S 105.62500°E / -5.78333; 105.62500Koordinat: 05°47′00″S 105°37′30″E / 5.78333°S 105.62500°E / -5.78333; 105.62500
Tipestratovolcano
Panungtungan bituUnknown
ListingRibu

Rajabasa hiji terasing 1281-m-luhur conical gunung sapanjang Selat Sunda nu aya di paling Kidul-Wétan point of Sumatra.

Geus well-dilestarikan 500 x 700 m gempungan kawah jeung swampy lantai. Gunung papandayan téh ditutupan ku vegetasi. Sanajan fumarolic aktivitas lumangsung dina suku jeung flanks gunung jeung ngaronjat aktivitas ieu dilaporkeun dina April 1863 sarta Bisa 1892, éta mah teu dipikawanoh nalika panungtungan bitu.

Tempo ogéÉdit

RujukanÉdit