Buka ménu utama

Rajadatu, Cinéam, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Rajadatu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cinéam, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Rajadatu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanCinéam



Gnome-home.svg