Buka ménu utama

Rajasinga, Cikedung, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Rajasinga nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikedung, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Rajasinga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanCikedung




Gnome-home.svg