Buka ménu utama


Ramat lancah

Ramat lancah nyaéta jala nu diwangun ku lancah tina serat lancah nu loba ngandung protéin nu dikaluarkeun tina spinérét dina tungtung abdoménna. Ramat lancah lobana dipaké pikeun ngajaring mangsa ti sabangsa serangga, tapi aya ogé anu henteu ditujukeun pikeun hal éta.

Rupa ramat lancahÉdit

 
Papatong jarum (hirup kénéh) nyangked dina ramat lancah.

Ramat lancah téh aya sababaraha rupa; malah sababaraha lancah diklasifikasi dumasar rupa ramatna.

GaleriÉdit


Tumbu kaluarÉdit

RujukanÉdit

  • Spider web. Wikipédia édisi basa Inggris (disalin 4 Séptémber 2008)